I team

Vi jobbar alltid i team. Systemutvecklare, strateger, interaktionsdesigners, visuella designers och värdecoacher. Vi jobbar metodiskt för att skapa förståelse för användares behov och lösa komplexa problem.

Alla är vi värdefulla var och en för sig och ännu mer ihop. Vi jobbar alltid tillsammans. Alltid i tvärfunktionella team. Alltid nära beställaren och deras anställda. Aldrig uthyrda. Aldrig ensamma.

Ständigt sökande

Vi söker alltid efter den bästa processen. Den bästa metoden. Vi vågar ta risker, byta spår, byta teknik, experimentera och ifrågasätta både oss själva och våra kunder. Det är liksom det vi gör. Hela tiden.

Vi arbetar mot korta delmål, vilket innebär att vi utvecklar, testar och lyssnar in. Vi lär oss på vägen och utvecklar vidare – repeat. Detta ser vi som en förutsättning för att kunna ta oss an komplexa utmaningar.

Just nu har vi inga lediga tjänster 🙁

UX-designer (Stockholm/Göteborg)
Frontendutvecklare (Stockholm/Göteborg)

Men du kan alltid

Delar allt

Vi lär oss ständigt nya saker av varandra - genom mentorskap, utbyte inom projekt, frukostar, kodlunch eller under labbtimmarna. Vi har kul tillsammans och tar hand om varandra i vardagen, löparspåret, after works och vid andra speciella tillfällen.

Vi anordnar Lounge Hack, bidrar till open source, administrerar forumet Kodapor och deltar på konferenser. Vår kunskap är din kunskap.

Långa strömmar, inte korta projekt

Våra kunder har alla stora möjligheter att göra skillnad på sina marknader. De är förbi datorisering och har redan lagt upp alla sina formulär på webben. Nu är de ute efter digitalisering. Och det tar tid. Därför har vi ofta långa relationer med våra kunder. Ofta blir vi vänner längs vägen.

Låter detta spännande?

Utvecklare & Kompetensutvecklingsansvarig
Stockholm
Martin Loman070-722 70 24
Digital strateg & IT-ansvarig
Stockholm
Anders Bornholm070-862 41 90
Iteam Göteborg
Järntorgsgatan 12-14
413 01 Göteborg
073-402 91 12
ORG: 556551-6928
Iteam Stockholm
Östermalmsgatan 26A
114 26 Stockholm
08-26 70 90
ORG: 556551-6928
Följ oss