Digital produktutveckling i större organisationer är inte omöjligt men det krävs ett nya angrepssätt och utanförperspektiv.

Vi erbjuder dig ett självgående team som utvecklar din produkt. Man säga att du hyr din egen startup. Det inspirerar din organisation att tänka på nya sätt och leder till en bättre affär.

Nyckeln är att systematiskt jobba med lärande och experimenterande. Vi avsätter mycket tid att lära oss nya tekniker och metoder. Det gör oss snabbare och vi attraherar den bästa kompetensen.

Att boka ett innovationsteam från Iteam är enkelt och går snabbt. Inga fler heltidskonsulter som du behöver lära upp. Vi är vana att jobba ihop och guidar dig till nya digitala affärer.

Strategi

Vi digitaliserar Sverige. Pompigt! Men det betyder att vi hjälper dig att leda digitaliseringen istället för att vara den som blir lämnad på efterkälken. Både på den marknad där du verkar, och de marknader du inte ens visste att du borde verka på.
Läs mer om strategi

Kod

Systemutveckling, automatisering, artificiell intelligens, maskininlärning. Vi har alla redskap du behöver för att bygga vad du vill. Det du vill. Och vet du inte vad du behöver så hjälper vi dig med det med.
Läs mer om kod

Kultur

Ibland ser vi oss som kulturarbetare. Det räcker inte att bygga digitala tjänster åt sina användare. Det är först när hela din organisation tänker, andas och lever digitalt som ni digitaliseras. på riktigt. Vi rustar dig för framtiden helt enkelt.
Läs mer om kultur

Strategi

Vi vet att organisationsförändringar eller fler människor i gamla avdelningar löser sällan några problem. Nyckeln till framgång är att ha en digital strategi som är förankrad i verksamheten. Visst låter detta lättare sagt än gjort? Vi förstår det. Vi accepterar att både problemen och lösningarna är komplexa och vi hjälper er med att utarbeta nya sätt att lösa de utmaningar som ni ställs inför. Detta leder vägen framåt till nya digitala affärer.

Datadrivet beslutsfattande

Sluta chansa och ta steget och fatta beslut baserat på fakta och strategiska mål.

Koncept

Börja tänka som en startup! Världen är i konstant förändring, därför måste ni också vara det.

Förstudier

Öka förståelsen för vad som händer i och runt omkring er verksamhet.

Labb

Våga experimentera och upptäck nya möjligheter utan stora risker.

Kod

Sedan 1995 har vi har vi fascinerats av det digitala. Vi provar och experimenterar ständigt med de senaste teknikerna för att kunna erbjuda hållbara lösningar som håller hög kvalitet. Vi förstår att alla organisationer har olika behov och därför hjälper vi er när ni behöver göra tekniska val.

Utveckling av pilot

Testa hypoteser genom att genomföra experiment och mäta utfallet.

API

Maximera nyttan genom att koppla samman flera olika applikationer i ett digitalt ekosystem.

Mobila applikationer

Förbättra er digitala närvaro genom lösningar som era kunder älskar att använda.

AI-lösningar

Upptäck de oändliga möjligheterna med AI, maskininlärning och djupinlärning.

Kultur

Framgångsrika projekt börjar inte med långa kravspecifikationer och planeringsfaser. Istället tror vi att det krävs korta iterationer, lättrörlighet och långsiktighet för att projekt ska vara hållbara.

Förändringsledning

Stå stadigt under digitaliseringsresan. Vi coachar beslutsfattare och hjälper dem att göra medvetna vägval.

Utvecklarglädje

Bli en attraktiv arbetsgivare för vass teknisk kompetens. Vi hjälper er organisation med att få utvecklare att verkligen trivas och utvecklas.

Supercharge

Stärk upp ert befintliga utvecklingsteam med våra mentorer som hjälper till med att digitalisera er organisation inifrån.

Workshops och föreläsningar

Vi inspirerar genom färska framtidsspaningar, de senaste inoovationerna och effektiva arbetssätt.

Boka ett remotemöte?

Vi hittar snabbt en tid då vi kan ses remote - snabbt och smidigt.
Iteam Göteborg
Järntorgsgatan 12-14
413 01 Göteborg
073-402 91 12
ORG: 556551-6928
Iteam Stockholm
Östermalmsgatan 26A
114 26 Stockholm
08-26 70 90
ORG: 556551-6928
Följ oss